Κοτόπουλο Oriental


Κοτόπουλο Oriental

 

 

 

 

 

 

 

  • Υλικά (για 4 – 6 καλαμάκια: )
  • 2 φιλέτα κοτόπουλο σε κομματάκια .
  • Μαρινάδα
  • 3 γιαούρτια (όχι χαμηλά λιπαρά )
  • 20 κουταλιές της σούπας γλυκιά πάπρικα
  • 1 κουταλιά τις σούπας καυτερή πάπρικα
  • 1 σκόρδο πολτοποιημένο
  • 1 κ. σούπας  μουστάρδα
  • 1 κ .γλυκού Αλάτι, 1 κ .γλυκού πιπέρι

 

Εκτέλεση :

  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε ισομερή κομμάτια.
  2. Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε μεγάλο μπολ.
  3.  Προσθέτουμε το γιαούρτι και τα υλικά της μαρινάδας .
  4. Το αφήνουμε  όλο το βράδυ στο ψυγείο .
  5. Περνάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε καλαμάκια.
  6. Ρυθμίζουμε το φούρνο στη “grill” λειτουργιά.
  7. Τοποθετούμε τα καλαμάκια στη σχάρα του φούρνου  και τα ψήνουμε με ένα ταψάκι από κάτω. Το ταψί θα πρέπει να έχει νερό.
  8.  Τα γυρίζουμε ανά 5-7 λεπτά αλείφοντας τα με τη μαινάδα και λίγο λάδι  για να μην στεγνώσουν.
  9. Ο χρόνος ψησίματος κυμαίνεται από 35 με 45 λεπτά ανάλογα το φούρνο
  10.  Εναλλακτικά τα ψήνεται στο  BBQ.

Πρόταση σερβιρίσματος :

 

Αναρτήθηκε στις Κοτόπουλο Oriental. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: