Ψαρονέφρι με δεντρολίβανο


ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

Υλικά :

  • 250gr χοιρινό ψαρονέφρι
  • ¼ φλ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. Αλάτι ½ πιπέρι
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκόρδο
  • ½ πιπεριά
  • 5-6 ντοματίνια
  • Χυμό από ½ λεμόνι
  • ½ κ.γλ. μουστάρδα
  • 1 κλωναράκι δεντρολίβανο

 

Εκτέλεση :

 

  1. Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι , το λάδι θα πρέπει να καλύπτει την επιφάνεια του τηγανιού .
  2. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι .
  3.  Τσιγαρίζουμε το κρέας για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
  4. Κόβουμε το κρεμμύδι στα τέσσερα, τη πιπεριά σε μεγάλα κομμάτια και τα ντοματίνια στη μέση.
  5. Σε ένα ταψί απλώνουμε τη λαδόκολλα και τοποθετούμε με τη σειρά τις πιπεριές το κρεμμύδι το σκόρδο το κρέας και από πάνω τα ντοματίνια . 
  6. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι το λεμόνι , τη μουστάρδα . 
  7. Περιχύνουμε το μίγμα πάνω από το κρέας .
  8. Τοποθετούμε το δεντρολίβανο και τυλίγουμε τη λαδόκολλα.
  9.  Ψήνουμε για μιάμιση ώρα στους 160ο – 180ο .

Πρόταση Σερβιρίσματος:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: