Pappardelle με λιαστή ντομάτα


PAPPARDELLE ΜΕ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ
                     Υλικά:                              

                   Pappardelle 250gr.
                   Λιαστή ντομάτα (5-6 κομμάτια )
                   1 κρεμμύδι
                   ½ κόκκινη τη πιπεριά
                   1 σκόρδο
                   ¼ φλ. Ελαιόλαδο
                   ¼ φλ κρασί
                    1 κ.σ. βασιλικό

 

Εκτέλεση :

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. 
  2. Χτυπάμε στο μπλέντερ το κρεμμύδι ,τη πιπεριά, το σκόρδο.
  3. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι.
  4. Προσθέτουμε το χτυπημένο κρεμμύδι με τη πιπεριά και το σκόρδο.
  5. Τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά.
  6. Προσθέτουμε το πελτέ και τον βασιλικό.
  7. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ¼ φλ κρασί και νερό.
  8. Προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα.
  9. Σιγοβράζουμε για 4-5 λεπτά.

Πρόταση Σερβιρίσματος :

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: