Pink potatoes


Pink potatoes

Υλικά
25- 30 baby Πατάτες
1 μέτρια πατάτα
1 Παντζάρι
1 κ.σ. Τυρί κρέμα
½ κ.σ. Βούτυρο

Εκτέλεση
Πλένουμε και βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις Baby πατάτες για 15-20 λεπτά (μέχρι να βυθίζεται το πιρούνι, δεν πρέπει να μαλακώσουν πολύ για να μπορέσουμε να τις ανοίξουμε) . Βράζουμε τη μέτρια πατάτα πολύ (25-30 λεπτά ) και την λιώνουμε με τη βοήθεια πιρουνιού (πουρέ). Ξεπλένουμε με κρύο νερό τις baby πατάτες . Τις κόβουμε στη μέση και αδειάζουμε με προσοχή λίγο από το εσωτερικό τους. Πολτοποιούμε το παντζάρι μαζί με το πουρέ πατάτας , προσθέτουμε το τυρί και το βούτυρο (Το μίγμα έχει πάρει ένα ροζ χρώμα). Γεμίζουμε τις πατάτες με το μίγμα. Αν περισσέψει μίγμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως γαρνιτούρα.

Αναρτήθηκε στις Ρink potatoes. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: