Χοιρινό με κόλιανδρο


Χοιρινό με κόλιανδρο

Υλικά
500 γρ. κοιρινό σε κύβους
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 κ.γλ. κολιανδρο σε σκόνη
¼ φλ. Φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιανδρο
¼ φλ. Κρασί κόκκινο
¼ φλ. Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι. Πλένουμε το κρέας και το στεγνώνουμε καλά. Ρίχνουμε το κρέας στο τηγάνι και ανακατεύουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μόλις πάρουν χρυσαφί χρώμα προσθέτουμε το κρασί, το αλάτι, τη σκόνη κόλιανδρου και πιπέρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά , προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κόλιανδρο και λίγο νεράκι. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 10-15 λεπτά να μαλακώσει το κρέας και να ψηθεί καλά. Αν στεγνώσει προσθέτουμε λίγο νεράκι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: