Πένες ολικής αλέσεως με ταχίνι


Πένες ολικής αλέσεως με ταχίνι
Υλικά:
Πένες ολικής αλέσεως 250gr.
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 σκόρδο
¼ φλ. Ελαιόλαδο
1 κ. σούπας ταχίνι
1 ντομάτα ψιλοκομμένη

Εκτέλεση :
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τη ντομάτα και τη κουταλιά ταχίνι, ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και χαμηλώνουμε τη φωτιά να σιγοβράσει για 3 λεπτά.
Σουρώνουμε τα μακαρόνια (δεν χρειάζεται να βάλουμε βούτυρο), τα αδειάζουμε στο τηγάνι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Σβήνουμε τη φωτιά και τα σβήνουμε 2-3 λεπτά ανακινώντας να μην κολλήσουν.
Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένη ρόκα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: