ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΑΣΙΟΥΣ


Χοιρινό με Κάσιους

Υλικά
500 γρ. χοιρινό σε κύβους
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ φλ. Κρασί λευκό
¼ φλ. Ελαιόλαδο
1 κ. σούπας μέλι
½ φλ. Κασιους
1 κ. σούπας μουστάρδα
λίγο Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μέλι το κρασί και το αλατοπίπερο. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι. Πλένουμε το κρέας και το στεγνώνουμε καλά. Ρίχνουμε το κρέας στο τηγάνι και ανακατεύουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα κάσιους μόλις πάρει χρυσαφί χρώμα προσθέτουμε τη σος. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 10-15 λεπτά να μαλακώσει το κρέας και να ψηθεί καλά. Αν στεγνώσει προσθέτουμε λίγο νεράκι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: