Τηγανητές μπουκιές λαχανικών


Τηγανητές μπουκιές λαχανικών

Υλικά 1 καρότο μεγάλο ή 2 μικρά
1 κολοκύθι μεγάλο ή 2 μικρά
1 πατάτα μεγάλη ή 2 μικρές
Αλεύρι (3/4 φλιτζάνι)
Λάδι για τηγάνισμα
Λίγο νερό
Αλάτι

Εκτέλεση
Τρίβουμε τα λαχανικά στον τρίφτη, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με νερό μέχρι να γίνει χυλός. Προσθέτουμε τα λαχανικά και λίγο αλάτι, τα ανακατεύουμε.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνεται το λάδι για τηγάνισμα (πρέπει να είναι καυτό όταν βάλουμε τα λαχανικά) Με ένα κουτάλι πιάνουμε λίγο από το μίγμα και το βάζουμε στο καυτό λάδι. Χαμηλώνουμε λίγο τη θερμοκρασία, μόλις ψηθούν τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί .
Σερβίρονται ζεστά και συνοδεύονται με δροσερό ντιπ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: