Ομελέτα με πατάτα


Υλικά
1 μεγάλη (ή 2 μεσαίες) τριμμένη πατάτα
1 κ. σούπας Βούτυρο
2 αυγά χτυπημένα για ομελέτα
150 γρ. τριμμένο Γκούντα
Αλάτι , πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε τις πατάτες και ψήνουμε ανακατεύοντας για 5 λεπτά, προσθέτουμε τα αυγά , το αλάτι και το τυρί. Σκεπάζουμε και σβήνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε για 7-10 λεπτά χωρίς να ανοίξουμε το καπάκι. Τρίβουμε λίγο πιπέρι και τη σερβίρουμε ζεστή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: