Σαλάτα με φιστίκι Αιγίνης


Σαλάτα με φιστίκι Αιγίνης

Υλικά
10 φύλλα σαλάτα
1 αγγούρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
5-7 ραπανάκια κομμένα στα τέσσερα
1 καρότο τριμμένο
½ αχλάδι κομμένο σε μικρά κομμάτια
½ φλ. Τριμμένα φιστίκια
1 πιπεριά κίτρινη ψιλοκομμένη

Για τη σος
¼ φλ. Ελαιόλαδο
3 κ. σούπας βαλσάμικο ξύδι
½ κ. γλυκού μέλι

Εκτέλεση
Σε μια στρογγυλή πιατέλα στρώνουμε από το κέντρο προς τα έξω, περιμετρικά τα εξής: καρότο, αγγούρι, ραπανάκι, σαλάτα , κίτρινη πιπεριά . Προσθέτουμε τα κομματάκια αχλάδι και φιστίκι (να απλωθούν σε όλη τη πιατέλα). Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε τα υλικά της σος και περιχύνουμε τη σαλάτα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: