Ψάρι με Χάλτα (samak bel chalta


Ψάρι με Χάλτα (samak bel chalta )

Υλικά
3 τσιπούρες ή λυθρίνια καθαρισμένα
1 ματσάκι μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ. γλ. Πάπρικα
½ κ. γλ. Τσίλι
½ κ. γλ. κύμινο
Αλάτι , πιπέρι
5 κ. σούπας λάδι

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο . Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το ψάρι.
Τοποθετούμε τα ψάρια σε λαδωμένο ταψί και γεμίζουμε στα βράγχια το μίγμα. Αλείφουμε με το λάδι και ψήνουμε κάθε πλευρά για 25’ .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: