Ρύζι με κύμινο και λευκό κρασί


Ρύζι με κύμινο και λευκό κρασί

Υλικά

1 Φλ. Ρύζι
1 φλ. Νερό
1 φλ. Λευκό κρασί
1 Κ. σούπας λάδι
1 κρεμμύδι
1 κ. γλυκού Κύμινο

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τη ντομάτα και το κρεμμύδι. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ρύζι μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα, προσθέτουμε λίγο αλάτι, ανακατεύουμε για 4-5 λεπτά. Προσθέτουμε σταδιακά το νερό και το κρασί , τέλος προσθέτουμε το κύμινο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και σιγοψήνουμε για 10- 15 λεπτά

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: