Ψητός Σολομός με σάλτσα βαλσάμικου


Ψητός Σολομός με σάλτσα βαλσάμικου

Υλικά
450 γρ. φιλέτο Σολομού
Χυμό από 1 λεμόνι
¼ φλ. Ελαιόλαδο
1 κ.γλ κόκκινα ολόκληρα πιπέρια
Κρέμα βαλσάμικου

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο τοποθετούμε το φιλέτο Σολομού στο ταψί. Χτυπάμε στο μπλέντερ το λεμόνι με το λάδι. Περιχύνουμε το μίγμα στο ψάρι. Προσθέτουμε τα πιπέρια. Ψήνουμε για 25- 30 λεπτά. Για το σερβίρισμα : Βάζουμε τη κρέμα βαλσάμικου στο πιάτο και προσθέτουμε τον σολομό. Γαρνίρουμε με φέτα λεμονιού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: