Αραβικό Κέμπντα (συκώτι ) με χάλτα (kebda bel chalta )


Αραβικό Κέμπντα (συκώτι ) με χάλτα (kebda bel chalta )

Υλικά
3 κομμάτια συκώτι μοσχαρίσιο
4 σκελίδες σκόρδο
½ πιπεριά
½ κ. γλ. Κύμινο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μπλέντερ το σκόρδο, τη πιπεριά το κύμινο. Βάζουμε το συκώτι σε ένα μπολ και προσθέτουμε το μίγμα. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο , αφήνουμε να κάψει και προσθέτουμε το συκώτι ψήνουμε για 5 -7 λεπτά κάθε πλευρά. Προθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: