Baby πατάτες στο φούρνο με σάλτσα μπύρας


Baby πατάτες στο φούρνο με σάλτσα μπύρας

Υλικά
25 μικρές πατάτες
1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο
Για τη σάλτσα
½ φλ. Τσαγιού Ελαιόλαδο
1 Φλ. Τσαγιού ξανθιά μπύρα
1 κ. σούπας κόλιανδρο
Αλάτι , πιπέρι
1κ. γλ. Μουστάρδα
1 κ. γλ. Πάπρικα
1 κ. γλ. Tabasco

Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες πολύ καλά τρίβοντας με ένα σφουγγάρι τις φλούδες.
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά της σάλτσας εκτός από τη μπύρα. Περιχύνουμε τις πατάτες με τη μπύρα και τη σάλτσα. Προσθέτουμε το σκόρδα ολόκληρα και το δεντρολίβανο στη μέση του ταψιού.
Ψήνουμε τις πατάτες για 30 με 40 λεπτά μέχρι να ροδίσουν . Κατά διαστήματα ανακατεύουμε και ελέγχουμε τη στάθμη τη σάλτσας, αν έχουν στεγνώσει προσθέτουμε λίγο νερό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: