Πένες ολικής άλεσης με ντομάτα και μοτσαρέλα


Πένες ολικής άλεσης με ντομάτα και μοτσαρέλα

Υλικά
250 γρ. πένες
100 γρ φρέσκια μοτσαρέλα σε μικρά κομμάτια
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
15 φύλλα φρέσκου βασιλικού ψιλοκομμένα
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση
Σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτουμε τις πένες, αφήνουμε να ψηθούν για 12-14 λεπτά. Ξεπλένουμε τις πένες να κρυώσουν, αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη ντομάτα το βασιλικό και τη μοτσαρέλα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: