Σνίτσελ πικάντικα σερβιρισμένα σε ψωμάκια burger



Υλικά
2 σνίτσελ μοσχαρίσια ψιλοκομμένα
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ. γλ. Μπούκοβο
Αλάτι – πιπέρι
3 κ.σ. πελτέ ντομάτας
100 ml κόκκινο κρασί
1 κ. γλ. Κόρν φλάουρ
2 ψωμάκια Μπέργκερ
4 κ.σ .τυρί τριμμένο
Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε το κρέας με το κόρν φλάουρ και το βάζουμε στο τηγάνι. Ψήνουμε κάθε πλευρά από ένα λεπτό και προσθέτουμε το κρεμμύδι και τη πιπεριά. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλάτι , πιπέρι και το μπούκοβο. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το πελτέ ντομάτας. Προσθέτουμε το κρασί και λίγο νερό. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση. Βάζουμε το κρέας με τη σάλτσα στο πάτο του ψωμιού και από πάνω λίγο τυρί. Σκεπάζουμε με το ψωμάκι και σερβίρουμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: