Σκεπαστή κρέπα με διάφορα τυριά


Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά.

Υλικά για 1 μεγάλη κρέπα
1 φλ. Γάλα εβαπορέ(200 ml)
2 κ.σ. αλεύρι
5 κ.σ. κίτρινα τυριά τριμμένα
Πιπέρι
1 κ.σ. λάδι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα , το αλεύρι και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι. Και προσθέτουμε το μισό χυλό. Απλώνουμε τα τυριά ομοιόμορφα και ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο χυλό. Αφήνουμε λίγα λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία και γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη μεριά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: