Ομελέτα με ντομάτα και πιπεριές


Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά.
Κατηγορία: Συνταγή για φοιτητές

Υλικά 2 αυγά
½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
3-5 λεπτές φέτες ντομάτας
1 φέτα τυρί τοστ σε κομματάκια
Αλάτι, πιπέρι
1 κ.σ. γάλα (προαιρετικά)
2 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά και το γάλα με το πιρούνι και προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και το αφήνουμε 1 λεπτό. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τις αφήνουμε να ψηθούν για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Αποσύρουμε από τη φωτιά το τηγάνι και προσθέτουμε πάνω από τις πιπςριές το αυγό. Από πάνω στρώνουμε τις φέτες ντομάτας και το τυρί του τοστ. Βάζουμε στη φωτιά το τηγάνι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία αρκετά. Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και αφήνουμε να ψηθεί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: