Λαυράκι στο φούρνο


Χρόνος προετοιμασίας 50 λεπτά
Υλικά για 2 μερίδες

2 λαυράκια
4 φέτες ντομάτας
60 ml ελαιόλαδο
Χυμό από μισό λεμόνι
1 κ.σ. μαϊντανό
Αλάτι χοντρό
1 κ.γλ. αλάτι ψιλό
Λίγο πιπέρι
1 κ.γλ. μουστάρδα

Εκτέλεση

Πλένουμε τα λαυράκια και τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Χτυπάμε στο μπλέντερ το λάδι με το λεμόνι, το μαϊντανό, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
Βάζουμε από 2 φέτες ντομάτας σε κάθε ψάρι και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Μπορούμε να κρατήσουμε λίγη σάλτσα για το σερβίρισμα. Πασπαλίζουμε τα ψάρια με λίγο χοντρό αλάτι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 40 λεπτά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: