Σπαγγέτι με πιπεριές και κρέμα γάλακτος



Εύκολη συνταγή για φοιτητές

Χρόνος : 25-30’

Υλικά για 2 μερίδες

250 γρ. σπαγγέτι Νο 6
½ πιπεριά πράσινη
½ πιπεριά Φλωρίνης
200 ml (1 φλ. )κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε αρκετό νερό και προσθέτουμε τα σπαγγέτι. Τα αφήνουμε να βράσουν και τα σουρώνουμε 3 λεπτά νωρίτερα από τον αναγραφόμενο χρόνο.
Σε ένα άλλο σκεύος λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τις πιπεριές. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και λίγο αλάτι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτου τα σπαγγέτι. Ανακατεύουμε και περιμένουμε να δέσει η σάλτσα με τα ζυμαρικά. Σερβίρουμε με λίγο πιπέρι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: