Σολωμός στο τηγάνι


Γρήγορη, εύκολη και πολύ υγιεινή συνταγή!!!

Χρόνος προετοιμασίας: 15′

Υλικά
2 φιλέτα Σολωμού 250 γρ.
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.γλ. χοντρό αλάτι
Λίγο πιπέρι
Χυμό από ½ λεμόνι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Αλείφουμε το φιλέτο με αλάτι και λίγο πιπέρι. Βάζουμε το φιλέτο και το αφήνουμε για 3-5 λεπτά.
Παρατηρούμε το χρώμα του Σολωμού από έντονο ροζ αρχίζει και ασπρίζει σταδιακά. Το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και το αφήνουμε 3 λεπτά ακόμα να ψηθεί. Ο χρόνος εξαρτάται από το πάχος. Αν είναι πολύ χοντρό, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και το αφήνουμε περισσότερη ώρα. Δεν πρέπει να το παραψήσουμε γιατί θα ξεραθεί.
Προσθέτουμε το χυμό από το λεμόνι και σερβίρουμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: