Ομελέτα με τριμμένη πατάτα


Τη σερβίρουμε για πρωινό, σνακ, ελαφρύ γεύμα.. η ομελέτα είναι για όλες τις ώρες!!!

Υλικά

3 αυγά
1 μικρή πατάτα
3 κ.σ. μαργαρίνη
2 κ.σ. κρέμα γάλακτος
3 κ.σ. τυρί τριμμένο (κίτρινο τυρί)
Λίγο αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με τη κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι και πιπέρι. Τρίβουμε τη πατάτα στο τρίφτη .
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε τη πατάτα. Ανακατεύουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε την ομελέτα και από πάνω στρώνουμε το τυρί. Αφήνουμε να ψηθεί από τη μια πλευρά.
Με τη βοήθεια ενός πιάτου γυρίζουμε την ομελέτα να ψηθεί από την άλλη πλευρά. Αν μας δυσκολεύει το γύρισμα, μπορούμε να σκεπάσουμε με ένα καπάκι το τηγάνι και να το αφήσουμε σε χαμηλή φωτιά να ψηθεί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: