Ψητή πιπεριά Φλωρίνης


Υλικά
4 πιπεριές Φλωρίνης
10 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξίδι λευκό
½ σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1κ.γλ. χοντρό αλάτι

Εκτέλεση
Βάζουμε τις πιπεριές σε ένα ταψί και τις τρυπάμε με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία. Τις ψήνουμε στο γκριλ από 8-10 λεπτά κάθε πλευρά.

Ετοιμάζουμε τη sauce :
Χτυπάμε στο μπλέντερ το λάδι το ξίδι το αλάτι και το σκόρδο .

Α’ πρόταση σερβιρίσματος:
Μπορούμε να τις σερβίρουμε ζεστές αφού τις περιχύσουμε με τη sauce, ως συνοδευτικό πιάτου

Β’ πρόταση σερβιρίσματος:
Τις αφήνουμε να κρυώσουν. Κρατάμε κάθε πιπεριά από το κοτσάνι και τη ξεφλουδίζουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε τη sauce και προσθέτουμε τις πιπεριές. Σερβίρουμε τις πιπεριές πάνω σε σαλάτα ή μόνες τους σε ένα πιατάκι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: