Κοφτό μακαρονάκι με παρμεζάνα και γιαούρτι


Υλικά

250 γρ. μακαρονάκι
1 σκελίδα σκόρδο
Πιπέρι
1 μεγάλη ντομάτα ώριμη
60 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
3 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
2 κ.σ. μαργαρίνη

Εκτέλεση

Βράζουμε και σουρώνουμε τα μακαρόνια.
Χτυπάμε στο μπλέντερ τη ντομάτα με το σκόρδο και προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Σε ένα σκεύος ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε το μίγμα ντομάτας. Ανακατεύουμε ένα – δύο λεπτά και προσθέτουμε το τυρί. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί, αν δεν είναι ρευστή η σάλτσα προσθέτουμε λίγο νερό. Προσθέτουμε τα μακαρονάκια και αφήνουμε για 2-3 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε και προσθέτουμε λίγο πιπέρι από πάνω.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: