Στραπατσάδα με πιπεριές και τζίντζερ


Υλικά

2 αυγά
80 γρ. φέτα κομμένη σε κομμάτια
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 μικρό κομμάτι τζίντζερ ψιλοκομμένο
Λίγο πιπέρι
2 κ.σ. λάδι

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέτουμε λίγο πιπέρι . Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο προσθέτουμε τις πιπεριές και ανακατεύουμε για ένα δύο λεπτά. Προσθέτουμε το τζίντερ τα αυγά και τη φέτα, Ανακατεύουμε μέχρι να ψηθεί το αυγό και σερβίρουμε.

Ένα Σχόλιο to “Στραπατσάδα με πιπεριές και τζίντζερ”

  1. Eri Says:

    Καλά φοβερή συνταγή, κάνω συχνά στραπατσάδα με πιπεριές αλλά τζίντζερ δεν είχα σκεφτεί να προσθέσω αν και γενικά το χρησιμοποιω πολύ. Τέλεια! φιλιά, καλή συνέχεια!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: