Ολόκληρο Καλαμπόκι στο τηγάνι


Υλικά

2 καλαμπόκια
2 κ.σ. βούτυρο
Αλάτι
½ σκελίδα σκόρδο λιωμένη

Εκτέλεση

Βράζουμε τα καλαμπόκια σε αλατισμένο νερό για 2 ώρες περίπου μέχρι να μαλακώσουν. Λιώνουμε 1 κ.σ. βούτυρο μαζί με το σκόρδο. Αλείφουμε τα καλαμπόκια με το λιωμένο βούτυρο και τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε και το υπόλοιπο βούτυρο και τα γυρίζουμε από όλες τις πλευρές να ροδίσουν ελαφρά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: