Πατάτες με σάλτσα φέτας και φρέσκο κρεμμυδάκι


Υλικά
6 πατάτες
3 φλ. γάλα
2 κ.σ. κόρν φλάουρ
1 κ.σ. μουστάρδα
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
200 γρ. φέτα
Αλάτι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα διαλύουμε το κόρν φλάουρ στο γάλα.
Βάζουμε το μίγμα στη φωτιά, μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε τη μουστάρδα και τη φέτα και λίγο αλάτι(ανάλογα τη φέτα).
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει η φέτα και να αρχίσει να δένει η σάλτσα.
Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, ανακατεύουμε και περιχύνουμε τις πατάτες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 35-40 λεπτά στους 180ο με αέρα.
Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.

2 Σχόλια to “Πατάτες με σάλτσα φέτας και φρέσκο κρεμμυδάκι”

  1. nostimesyntages Says:

    Καλημέρα!
    Ναι εύκολη και γρήγορη…

  2. Ερμιόνη Says:

    Καλημέρα Θεανώ!
    Αυτή η σάλτσα φέτας φαίνεται υπέροχη και πραγματικά απογειώνει τις λιτές πατάτες!
    Ωραία και γρήγορη λύση για το καθημερινό μας τραπέζι!
    Φιλιά!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: