Σούπα με σελινόριζα και couscous


Υλικά
2 λίτρα ζωμό κοτόπουλο
1 πράσο ψιλοκομμένο
2 καρότα τριμμένα
2 φλ. τριμμένη σελινόριζα
1/3 φλ. Couscous
2 κ.σ. μαργαρίνη
3 κ.σ. μουστάρδα
Λίγο Tabasco
1 λεμόνι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε τα λαχανικά.
Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το ζωμό.
Αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά και προσθέτουμε το couscous, τη μουστάρδα και το Tabasco.
Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά ακόμα και σερβίρουμε με λίγο λεμόνι.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: