Μοσχάρι Stir fry με λαχανικά


Υλικά
2 σνίτσελ μοσχαρίσια
2 καρότα
1 κρεμμύδι
1 πιπεριά
1 φλ. φρέσκο κόλυανδρο
8 κ. σούπας λάδι

Μπαχαρικά
1 κ. γλ. 5 spices
1 κ. γλ. Πάπρικα
1 κ. γλ. Κόλυανδρο τριμμένο
Λίγο αλάτι, πιπέρι
Λίγες σταγόνες Tabasco

Εκτέλεση

Κόβουμε τα λαχανικά σε λεπτές φέτες. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
Σε ένα wok (ή τηγάνι) βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το κρέας και ανακατεύουμε αρχικά σε πολύ δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα και μετά σε μέτρια φωτιά. Έπειτα από 10-12 λεπτά προσθέτουμε τις πιπεριές , ανακατεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και προσθέτουμε το κόλυανδρο και τα καρότα. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε. Σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 2-4 λεπτά πριν σερβίρουμε.

Σχολιάστε