Ζεστή σαλάτα με φύλλα παντζαριού


Ζεστή σαλάτα με φύλλα παντζαριού

Υλικά

Φύλλα από 4 παντζάρια
4 κ. σούπας βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κ. σούπας ξύδι
Ξυρή μυζήθρα
Αλάτι

Εκτέλεση

Ξεπλένουμε τα φύλλα παντζαριού. Σε νερό που βράζει προσθέτουμε φύλλα παντζαριού και λίγο αλάτι, αφήνουμε να ψηθούν για 10 λεπτά. Σουρώνουμε το νερό και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια . Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο μόλις λιώσει προσθέτουμε το σκόρδο. Μόλις πάρει χρυσαφί χρώμα το σκόρδο αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα φύλλα παντζαριού και το ξύδι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Σχολιάστε